Eerste fragment uit ‘Feuerwerk’ van Camille lekt online

© CNR Records

De officiële release staat gepland voor april, maar nu al doet een fragment uit ‘Feuerwerk’ van Camille Dhont (21) online de ronde. Hoe het op TikTok belandde, is onduidelijk, maar het geeft wel al een duidelijk beeld van hoe de zangeres in het Duits zal klinken.

Eind 2021 tekende Camille een platencontract bij Sony Music Germany, en al snel werd duidelijk dat de Duitse vertaling van haar monsterhit Vuurwerk de eerste single bij onze oosterburen zou worden. Vorige week kleefde ze een datum op de release: 14 april. Maar op een fanpagina van Camille op TikTok is nu al een fragment uit het lied gelekt. Een fragment dat evenwel relatief snel weer offline gehaald werd.

LEES OOK. ‘Vuurwerk’ wordt ‘Feuerwerk’: Camille kondigt eerste Duitse single aan

Waar de audio vandaan komt, is niet duidelijk. Maar fans die wilden weten hoe Camille klinkt in het Duits krijgen nu wel een antwoord. Dat ze intensief lessen Duits volgde, is hoorbaar: haar accent is feilloos. Eerder vertelde Camille al dat ze drie keer per week online een cursus volgde om de taal vloeiend te spreken. “En ik kijk nu elke dag naar Sturm der Liebe.”

LEES OOK. Duitsland, het Beloofde Land voor Camille? Deze landgenoten gingen haar voor (met wisselend succes) (+)

Aangeboden door onze partners