Zoontje van rapper Flo Rida maakt levensgevaarlijke val vanaf vijfde verdieping

De rapper reageerde nog niet op het nieuws.© AP

Het leven van de Amerikaanse rapper Flo Rida (43) stond vorige maand even stil. Zijn 6-jarige zoontje Zohar is van op de vijfde verdieping van een flatgebouw naar beneden gevallen. De jongen is buiten levensgevaar, maar had wel ernstige verwondingen.

Tom Vets

Zohar was sowieso al een zorgenkind voor de rapper, die in het echte leven de naam Tramar Dillard draagt. Het kind werd immers geboren met een zeldzame neurologische aandoening. De feiten zouden al dateren van 4 maart in New Jersey. Het kind was even onttrokken aan de aandacht van zijn mama toen het drama zich afspeelde.

Moeder Alexis Adams heeft inmiddels een rechtszaak aangespannen omdat ze vindt dat de ramen in de flat te laag zijn waardoor er gevaarlijke toestanden kunnen plaatsvinden. Ze wil dat alle medische zorgen worden vergoed, net als de kosten van de advocaat. “Mijn hart is in miljoenen stukjes gebroken“, klinkt het.

Het kind kwam neer op een betonnen ondergrond. Artsen constateerden meerdere breuken in bekken en linkervoet, een gescheurde lever, ingeklapte longen en inwendige bloedingen. Het kind zal wellicht volledig herstellen maar het herstel zal flink wat tijd in beslag nemen. De rapper reageerde nog niet op het nieuws.

Aangeboden door onze partners