Vrouw (23) van miljonair krijgt bakken kritiek omdat ze ‘klaagt’ over haar luxeleventje

Vrouw (23) van miljonair krijgt bakken kritiek omdat ze ‘klaagt’ over haar luxeleventje© Instagram

Linda Andrade, een 23-jarige vrouw uit Jordanië, lijkt een droom te beleven. De dame is immers de echtgenote van miljonair Ricky Andrade en beleeft samen met hem een leven vol luxe. Al is niet alles rozengeur en maneschijn aldus Linda, die in enkele video’s op sociale media haar grootste ergernissen bundelde. En die ‘klachten’ worden totaal niet gesmaakt door haar vele volgers.

Bron: Telegraaf

Dagelijks op restaurant gaan, de wereld rond reizen, om de haverklap verrast worden met dure cadeaus, … het leven van Linda lijkt op alle vlakken een voltreffer. Maar niets is minder waar, klinkt het bij de vrouw zelf. “Ik mag nooit rijden en koken van mijn echtgenoot”, aldus Linda in een van haar video’s. “Hij koopt te veel spullen voor me. En we zijn altijd maar aan het reizen. Ik ben moe”, vervolgt ze.

Haar klachten kunnen geen medelijden opwekken onder haar volgers. Integendeel, de video’s worden flink onder vuur genomen door misnoegde kijkers. “Moet een hard leven zijn”, klinkt het sarcastisch in de reacties. “Stop met klagen, geef me jouw leven als je het zelf niet wilt.” Of de vele reacties Linda kunnen deren, is niet duidelijk. De dame benadrukt wel dat ze erg houdt van haar echtgenoot.

bekijk ook

In één klap miljonair: gids vindt stuk walviskots van 27 kilogram wanneer hij afval opruimt

Man koopt tweedehands harde schijf uit 2010 en ontdekt ‘sappige’ geheimen van miljonair: “Dit was ongemakkelijk”

‘Sugar mama’ (44) overlaadt vriend (29) met geld, luxe en dure reisjes: “Nu iets minder omdat hij het zwembad vergat te kuisen”

(kmlo)

Aangeboden door onze partners