Britney Spears legt het na jarenlange ruzie bij met haar moeder: “Veel dingen uitgesproken die ik lang voor mezelf heb gehouden”

© REUTERS

De tijd heelt alle wonden. Ook bij de Amerikaanse zangeres Britney Spears en haar moeder Lynne. Na een jarenlang conflict lijken de twee hun band weer hersteld te hebben.

Tom Vets

Het was haar moeder die enkele dagen geleden de eerste stap heeft gezet. Donderdag stond ze plots op de stoep bij haar beroemde dochter, en ze mocht zowaar binnenkomen. “We hebben een goed gesprek gehad waarbij heel wat zaken zijn uitgesproken die ik lange tijd voor mezelf heb gehouden”, aldus Britney op haar Instagram. “Het deed deugd om ons hart te luchten en de dingen weer goed te maken.” Tegen haar moeder zegt ze van haar te houden. “Ik ben heel blij dat we eindelijk weer als gewone mensen een koffie kunnen drinken.”

Zoals bekend leefde Britney Spears al jaren op voet van oorlog met haar vader Jamie die haar financiën beheerde sinds haar zenuwinzinking. Door die ruzie kreeg de zangeres ook onenigheid met haar moeder. Volgens Spears was het Lynnes idee om de zangeres onder financieel toezicht van haar vader te stellen. Aan de curatele kwam pas twee jaar geleden een einde. Op dat moment had Britney al 13 jaar geen zelfcontrole meer over haar geld.

LEES OOK. Moeder Britney Spears biedt excuses aan: “Deblokkeer mij alsjeblieft”

Aangeboden door onze partners