One Direction-reünie in de maak? “Het is druk geweest in de groepschat”

Een reünie van One Directon lijkt dichterbij dan ooit.© Getty Images North America

Komt er een reünie van de boyband One Direction? Volgens lid Niall Horan hebben de leden een groepschat op Whatsapp waarin veel meer dan eerst gepraat wordt.

Nienke WensveenBron: The Mirror

Volgens Horan hebben de leden nog nooit zo veel contact met elkaar gehad. “We hebben drie of vier groepschats gehad”, zegt de zanger tegen E! News. “De nieuwste is duidelijk drukker dan de rest en het is geweldig. Ik weet zeker dat ik wat berichten zie als ik zo op mijn telefoon kijk.” Of Zayn Malik, het lid die een jaar voordat de boyband een pauze inlaste al wegging, ook in de groep zit, is niet bekend.

Horan zou laatst ook nog in de studio zijn geweest met leden Louis Tomlinson en Liam Payne. Zij zullen echter niet op zijn derde album te horen zijn. Volgens een dichte bron van de zangers zouden ze wel een liedje hebben opgenomen voor het tweede album van Payne. Hij zou ook de boysband weer bij elkaar willen brengen. Daarvoor mist hij nu nog wel Harry Styles en Zayn Malik.

One Direction werd in 2010 gecreëerd bij de Britse versie van de X-factor. De jury vond de leden apart van elkaar niet goed genoeg, maar coach Simon Cowell wilde ze wel als boyband zien. Ze eindigden als derde. Hun eerste single ‘What makes you beautiful’ werd een wereldwijde hit. In 2016 lastte de groep een pauze in om te focussen op de solocarrières van de leden, maar dit zou niet het definitieve einde van One Direction betekenen. De boysband is echter nog niet terug bij elkaar gekomen.

Aangeboden door onze partners