Ophef rond naaktfoto van Måneskin-frontman Damiano David

© BELGAIMAGE

Op de sociale media van de Italiaanse zanger Damiano David (24) pronkt een weinig verhullende blootfoto. Sommige fans vinden dat de zanger hiermee te ver is gegaan.

Tom Vets

Op Instagram staat Damiano volledig naakt op bed te pronken. Zijn edele delen zijn bedekt met een hartje. Bovendien blijkt uit de foto dat hij onder invloed is van een joint. “Onze tournee is klaar, wat betekent dat ik de ganse dag lang in mijn blootje joints ga roken”, is het onderschrift. Er komt heel veel reactie op de foto. Opvallend is dat veel mensen vinden dat die veel te bloot is. Anderen vragen zich af waarom Instagram deze foto toelaat omdat veel minder blootfoto’s wel onmiddellijk worden geschrapt. Anderen denken dan weer dat met dit soort stunts de carrière van de groep kan geschaad worden.

Sinds hun deelname aan het Songfestival weten de Italianen op tijd en stond te shockeren. Dat gebeurde al zelfs tijdens de finale van het Songfestival waar even de indruk werd gewekt dat een van de leden drugs snoof. En ze staan ook vaak met weinig kledij om het lijf op een podium. Tijdens de MTV Video Music Awards trad Damiano op met enkel een string en leren broek aan, en liet bassiste Victoria ook even haar borsten zien.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners