Wim Oosterlinck naar Q-music

© gia

BRUSSEL - Radiomaker Wim Oosterlinck maakt de overstap van jongerenzender Studio Brussel naar Q-music. Hij zal er programma’s presenteren en achter de schermen meewerken aan de verdere uitbouw van de zender. Roos Van Acker keert dan weer terug naar StuBru.

kld

Programmadirecteur Erwin Deckers is tevreden met de komst van Oosterlinck. ,,Wim is een radiomaker die niet met oogkleppen op rond loopt en dus perfect bij Q past. Het is een radiofreak en zo iemand is altijd welkom in het team.''

Oosterlinck zal naast zijn presentatiewerk ook meedenken over de zenderacties en –programmering. ,,Ik had na mijn fantastische tijd bij Studio Brussel nood aan een nieuwe uitdaging en die heb ik bij Q zeker gevonden. Ik kijk er ongelooflijk naar uit om deel uit te maken van het Q-team en vanaf september samen opwindende radio te maken'', aldus Oosterlinck in een persbericht.

Welke programma’s Wim Oosterlinck op Q-music zal maken en presenteren wordt later bekend gemaakt.

Roos Van Acker

Ander opmerkelijk nieuws uit Studio Brussel-hoek is dat Roos Van Acker opnieuw plaats zal nemen achter de radiomicrofoon van de jongerenzender. Zij krijgt opnieuw een programma tijdens de avondspits. Peter Van de Veire verzorgt voortaan de ochtend bij Studio Brussel. ,,Hij verlaat zijn grote show in de avondspits om een nog grotere show in de ochtend te maken'', luidt het in een persbericht van de VRT.

De programmawijziging bij Studio Brussel werd al langer voorbereid, maar wordt door de beslissing van Wim Oosterlinck om de zender te verlaten sneller doorgevoerd dan verwacht.

LEES OOK