Ron Wood krijgt waarschuwing na 'wurgpoging' op ex-liefje

© rr

© ap

1 / 2

Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood (62) heeft een waarschuwing gekregen nadat hij zijn Russische intussen ex-vriendin, de veertig jaar jongere Jekaterina Ivanova, had mishandeld op straat. De politie van het Zuid-Engelse graafschap Surrey liet dinsdag weten Wood een waarschuwing te hebben gegeven voor zijn gedrag.

avb

Ivanova en de rocker zijn na het incident begin december uit elkaar gegaan. Volgens ooggetuigen zouden Wood en de Russin een half uur lang openlijk op straat hebben staan kibbelen.

Wood zou Jekaterina bij het nekval hebben vastgegrepen en haar met haar hemdje enkele meters over de grond hebben gesleept. Sommigen spreken zelfs van een wurgpoging.

Ivanova omschreef Wood onlangs in een interview als een 'boosaardig monster', dat zich als een kind gedraagt en woedeaanvallen krijgt als hij gedronken heeft. De 21-jarige Russin woont naar verluidt opnieuw bij haar moeder in Londen.

Wood was meer dan twintig jaar getrouwd met de nu 54-jarige Jo Karslake, een voormalig model met wie hij twee kinderen (dochter Leah en zoon Tyrone) heeft. In 2008 leerde hij Ivanova kennen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook