Chris Dusauchoit en Annemie Peeters koppel

  • Chrs Dusauchoit
BRUSSEL - Volgens de krant Het Laatste Nieuws zijn tv-presentator Chris Dusauchoit (44) en radiovrouw Annemie Peeters (46) een stel. De twee worden al een poosje samen gezien.
Zo kwamen ze in oktober vorig jaar hand in hand naar het verjaardagsfeest van De Rode Loper . Toen ontkenden ze nog dat er van een relatie sprake was, ook al waren ze eind 2005 al opgemerkt tijdens een intiem dineetje in een Italiaans restaurant.

Maar nu geeft Dusauchoit, bekend van het programma Dieren in nesten op Eén, toe dat hij en Peeters, met Koen Fillet de presentatrice van Wilde geruchten op Radio 1, een stel zijn. ,,Ze is mijn lief. Ze heeft persoonlijkheid en ze is cassanter dan ik. Ze ziet er ook beter uit, maar er is ook zo veel dat we gemeen hebben'', zegt hij in Het Laatste Nieuws .

Dusauchoit heeft een dochter van twaalf uit een eerder huwelijk. Annemie Peeters heeft zelf twee zoons uit haar huwelijk. Ze vormde later een stel met Patrick Riguelle van de Laatste Show Band en met Noureddine Farihi, Mo uit de soap Thuis .