Kris Van Assche opent modeweek in Parijs met getatoeëerde modellen

Bron © belga
De modellen die in Milaan nog elegant tegen de vlakte gingen, krijgen een tweede kans in Parijs. De modekaravaan heeft er dit weekend z'n tenten opgeslagen voor de modeweek van Parijs. En onze landgenoot Kris Van Assche mocht zaterdag het startschot geven met de voorstelling van z'n lente-zomercollectie voor 2009.
De Vlaamse ontwerper creëerde een verfijnde wereld van nonchalante elegantie. De modellen paradeerden met een natuurlijke coole blik over de catwalk, het haar in een strakke Lara Croft-vlecht vastgebonden, hun lichamen verscholen achter de vele tatoeages.

Geen lichte en flirterige kleuren: Van Assches lente kleurt verrassend genoeg puur en inktachtig zwart en marineblauw. De outfits zijn opgebouwd uit laagjes in verschillende stijlen. Transparante zwarte topjes, minirokjes, zijden smokingvestjes.

Minimalisme en eenvoud zijn kenmerkend voor de donkere collectie, die de naam 'Sang Blue' heeft meegekregen. De collectie ligt vanaf volgend jaar in de winkelrekken van Kris Van Assche.
Door bvb
AANGERADEN