,,Ja, ik wil'' op Studio Brussel

Peter vroeg Nadine live op de radio ten huwelijk. Foto: © Pieter-Jan Vanstockstraeten

De Music for Life-actie van Studio Brussel groeit naar een climax op zondag. Peter Geens (36) vroeg vriendin Nadine Paredis (33) gisteren live ten huwelijk. De parketplaatser uit Leuven leerde Nadine - die al een zoon van vier heeft - acht maanden geleden kennen via het internet.

,,Dat is kort, maar ik ben al getrouwd geweest en dit voelt goed aan. Ik wou tot kerstdag wachten om haar vader om haar hand te vragen, maar dit leek me origineler.'' Nadine zei ja, trouwens.

Het zal niet het laatste huwelijk op StuBru zijn, want Peter Van de Veire presenteert op Valentijnsdag een trouwshow. Drie koppels zullen in de studio trouwen.

Onze krant deed een duit in de zak door 666 euro te geven voor de plaat 666 van Iron Maiden. Hoofdredacteur Dirk Remmerie is een metalfan, vandaar. Nog straffer is dat onze huiscartoonist Marec twee cartoons maakte die geveild worden.

Kwamen langs in het Glazen Huis: wielrenner Tom Boonen én zijn lief/ex-lief Lore, Thor, die zijn Superman T-shirt doneerde en Arid, die een concertje gaf.

Opmerkelijk is dat de federale politie een helikoptervlucht boven Brussel veilt. Op zondag te consumeren.

De Music for Life-actie bracht met het aanvragen van plaatjes 328.000 euro op, zonder acties en veilingen.

www.stubru.be