Coco Jr. en Geena Lisa te gast in Hooglede

JOC De Prik presenteert op zaterdag 25 en op zondag 26 augustus het Prikkelweekend 2001. Met het Prikkelweekend viert het Hoogleedse JOC ieder jaar zijn verjaardag. Ditmaal vieren Coco Junior en Geena Lisa mee.

Zaterdagavond 25 augustus om 20 uur wordt op de Hoogleedse Marktplaats de spits afgebeten door Red Zebra. Deze groep is een monument uit de Belpop van begin de jaren '80. Na een split halfweg de jaren '80 staan Peter Slabbynck en de zijnen sinds '90 weer op de planken. Het project wordt ondersteund door de compilatie-CD ,,From Ape to Zebra'' en de live-CD ,,A Red Zebra is Not een Dead Zebra''.

Om 22.30 uur klimt ,,The All Stars'' het podium op, featuring Coco Jr & Geena Lisa. In de lente van '99 ontstond onder impuls van Coco Jr. The All Stars, een groep die bestaat uit gerenommeerde Belgische muzikanten als Zap Mama, Hooverphonic, Mauranne, Khadja Nin,... Nu is All Stars geëvolueerd naar een achtkoppige covergroep, met eigen interpretaties van soul, funk, disco, reggae en dansklassiekers.

Marktaperitief

Zondag om 11 uur biedt JOC De Prik een aperitief aan op de Marktplaats. De groep Elvis Kristus zorgt voor de muzikale noot. Om 12 uur verzorgt Toon van De Zilveren Lepel de inwendige Hoogledenaar. Volwassenen betalen 300 frank, kinderen 200 frank. Om 14 uur is het tijd voor kindershow Cactus II. Meneer Cactus en zijn kompanen komen een namiddag lang de Marktplaats onveilig maken. Om 18 uur staat C-Life op het podium. C-Life is een West-Vlaamse covergroep die garant staat voor een swingend optreden. De muzikanten verdienden hun sporen in alle genres. Zangeres Tine volgde zopas een opleiding aan de popschool in Roeselare.

Het repertoire bestaat uit klassiekers en hedendaagse songs. Om 20 uur sluit de groep Présence het rijtje af. Deze Limburgers speelden vorig jaar het voorprogramma voor Boogie Boy.

  • Toegangstickets en eetbonnen zijn verkrijgbaar bij JOC De Prik, café Athena, De Zilveren Lepel in Hooglede en 't Geniep in Gits.
    Aangeboden door onze partners

    Lees ook

    Hoofdpunten