logo

Het Nieuwsblad
Podcasts

DestemmenvanAssisen
DestemmenvanAssisen

Was het moord? Of was het een ongeluk? Is de beklaagde wel écht schuldig? Pieter Huyberechts en Cedric Lagast, misdaadreporters bij Het Nieuwsblad, nemen je mee door de strafste rechtszaken van het Hof van Assisen.

Luister hier >
sjotcast
Sjotcast

De voetbalpodcast van Het Nieuwsblad. Guillaume, Gert en Lars verhalen over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Seizoen 3!

Luister hier >
logo studio standaard
DestemmenvanAssisen
DestemmenvanAssisen

Beestenklap is een podcast over pratende dieren. Nu ja, honden zullen altijd blaffen, en katten miauwen, maar wat willen die beesten ons eigenlijk zeggen? En snappen wij hén eigenlijk wel? Beestenklap zoekt het voor u uit. Gastheer Bavo Vermeulen nodigt zes weken lang een Nieuwsblad-reporter uit, die de taal van zijn of haar huisdier volledig heeft doorgrond.

logoKoersisvanons
Koersisvanons

De wielerpodcast van Het Nieuwsblad, deze keer focussend op de herstart van het wielerseizoen. Onze Lars Godeau gaat op bezoek bij vier bekende wielrenners voor even veel unieke speeddates. Eind juli elke dag een nieuwe aflevering.

Luister hier >
DestemmenvanAssisen
DestemmenvanAssisen

Verhalen over een verboden jeugdliefde, een vader die stokken in de wielen steekt, en een jong prinsje dat plots ergens langs een West-Vlaamse autostrade staat, met een koffer in de hand. In Koninklijk Bloed vertelt royalty-expert Wim Dehandschutter, over de banden tussen de Belgische koning en zijn bloedverwanten.

Luister hier >