logo

Het Nieuwsblad
Podcasts

Onze journalisten hebben een stem. Dat wist je al. Maar nu kan je ook werkelijk naar onze journalisten luisteren. Ontdek hier onze podcasts.

podcast-evi
DestemmenvanAssisen

In Walkie Talkies, de allereerste Billie podcast, zet Evi Hanssen elke aflevering 2.500 stappen. En ze vindt het tof om wat gezelschap te hebben. Wandel je mee?

Luister hier >

Slimmerleven
DestemmenvanAssisen

Slimmer Leven, een podcast met advies waar je écht iets aan hebt. En tips die je leven écht gemakkelijker maken. Over gezondheid, opvoeding, geld en voeding. Over relaties en over seks. Maar soms gewoon ook over sanseveria's.

Luister hier >

DestemmenvanAssisen
DestemmenvanAssisen

Was het moord? Of was het een ongeluk? Is de beklaagde wel écht schuldig? Pieter Huyberechts, Cedric Lagast en Marc Klifman, misdaadreporters bij Het Nieuwsblad, nemen je mee door de strafste rechtszaken van het Hof van Assisen.

Luister hier >

sjotcast
Sjotcast

De voetbalpodcast van Het Nieuwsblad. Guillaume, Gert en Lars verhalen over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Seizoen 3!

Luister hier >

logo studio standaard
DestemmenvanAssisen
DestemmenvanAssisen

Beestenklap is een podcast over pratende dieren. Nu ja, honden zullen altijd blaffen, en katten miauwen, maar wat willen die beesten ons eigenlijk zeggen? En snappen wij hén eigenlijk wel? Beestenklap zoekt het voor u uit. Gastheer Bavo Vermeulen nodigt zes weken lang een Nieuwsblad-reporter uit, die de taal van zijn of haar huisdier volledig heeft doorgrond.

Luister hier >

logoKoersisvanons
Koersisvanons

o De kettingen zijn gesmeerd, de sturen hebben nieuwe linten gekregen en de wielen draaien weer voor onze ogen. Het ideale moment voor wielerredacteur Jan-Pieter De Vlieger om Patrick Lefevere te ontvangen en samen met de algemeen manager van Deceuninck - Quick-Step het wielervoorjaar voor te beschouwen.

Luister hier >

DestemmenvanAssisen
DestemmenvanAssisen

Verhalen over een verboden jeugdliefde, een vader die stokken in de wielen steekt, en een jong prinsje dat plots ergens langs een West-Vlaamse autostrade staat, met een koffer in de hand. In Koninklijk Bloed vertelt royalty-expert Wim Dehandschutter, over de banden tussen de Belgische koning en zijn bloedverwanten.

Luister hier >