Live voetbal

10/03Einde

LaLiga Santander / Speeldag 27

Real Valladolid - Real Madrid

1 - 4
Anuar29'
34'Raphaël Varane51'Karim Benzema59'Karim Benzema85'Luka Modric
Start wedstrijd 20:47 Plaats Valladolid Stadion Estadio Municipal José Zorrilla Toeschouwers 21 914 Scheidsrechter Jesús Gil Manzano

Real Madrid wint hectische partij bij Real Valladolid, maar het is de VAR die alweer opvallende (en grappige) rol speelt

Foto: AFP

Real Madrid heeft na de pijnlijke Champions League-nederlaag tegen Ajax enkele dagen geleden de rug gerecht. De Koninklijke ging met duidelijke cijfers winnen bij Real Valladolid, de zestiende van de competitie. Het werd 1-4 na een bijzonder hectische wedstrijd.

Het begon na 11 minuten, toen Ruben Alcaraz een strafschop meters over het doel van Thibaut Courtois ramde. De volgende vijf minuten zag Real Valladolid zowaar twee doelpunten afgekeurd worden door de VAR wegens buitenspel. Opvallend: de mannen die de VAR bedienden, waren op bij het eerste afgekeurde doelpunt nergens te bekennen op de getoonde televisiebeelden.

Na een gemiste penalty en twee afgekeurde goals was het dan toch eindelijk raak op voor Real Valladolid op het halfuur. Anuar scoorde, maar Varane zette vijf minuten later de 1-1 al op het bord. In de tweede helft kwamen daar nog twee treffers van Benzema bij, Modric legde in het slot in de 1-4 eindstand vast. Real Madrid eindigde de partij nog met z’n tienen nadat Casemiro twee keer geel pakte.

In de stand is Real Madrid nog altijd derde op twaalf punten van Barcelona. Stadsrivaal Atlético Madrid is tweede en heeft vijf punten voorsprong op De Koninklijke.

Bekijk hier de gemiste penalty van Alcaraz en de goals van Real Madrid:

Door svar