Live voetbal

14/09Einde

Premier League / Speeldag 5

Norwich City - Manchester City

3 - 2 Wed
Kenny McLean18'Todd Cantwell28'Teemu Pukki50'
45'Sergio Agüero88'Rodrigo
Start wedstrijd 18:30 Plaats Norwich Stadion Carrow Road Toeschouwers 27 035 Scheidsrechter Kevin Friend

Verrassing: Manchester City gaat in spektakelmatch onderuit bij Norwich

Foto: Action Images via Reuters

Verrassing in de Premier League, waar Manchester City zaterdagavond verloren heeft van degradatiekandidaat Norwich City: 3-2. Kevin De Bruyne werd gespaard bij de Citizens en mocht pas op het uur invallen, de Finse sensatie Teemu Pukki stond weer aan het kanon voor de thuisploeg. Door de nederlaag van Manchester City staat leider Liverpool nu al vijf punten los in het klassement.

De eerste plek op de bank van het seizoen voor De Bruyne pakte niet goed uit voor Manchester City. Na 28 minuten stond Norwich al 2-0 voor. Kenny McLean (18.) opende de score, Todd Cantwell verdubbelde de voorsprong tien minuten later. Sergio Agüero (45.) zorgde op slag van rust wel voor de aansluitingstreffer, maar kort na de pauze maakte PL-Speler van de Maand Teemu Pukki (50.) er zowaar 3-1 van.

Rodri (88.) maakte in het slot een tweede aansluitingstreffer voor de bezoekers, maar verder dan 3-2 kwamen de Citizens niet meer. Met tien op vijftien staat Manchester City na vijf wedstrijden tweede, de kloof op leider Liverpool bedraagt al vijf punten. Norwich is twaalfde met zes punten.

Door Wim Conings