Live voetbal

26/02Einde

LaLiga Santander / Speeldag 26

Atlético Madrid - RC Celta

2 - 0
Renan Lodi36'Renan Lodi60'
Start wedstrijd 21:00 Plaats Madrid Stadion Wanda Metropolitano Toeschouwers 48 009 Scheidsrechter Alejandro Hernández Hernández

Carrasco en Atlético rekenen vlot af met Celta de Vigo na twee doelpunten van Braziliaan Lodi

Bron © BELGA

Foto:  REUTERS

Atlético Madrid heeft in de strijd om de Champions League-plaatsen geen steken laten vallen. Atlético, met Rode Duivel Yannick Carrasco als invaller, won overtuigend van Celta de Vigo na twee doelpunten van de Braziliaan Lodi.

Opnieuw geen Yannick Carrasco in de basis bij Atlético Madrid. Coach Simeone koos, net als in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United, voor de Braziliaan Renan Lodi.

Dat bleek een goede keuze. Lodi, die ook Braziliaans international is, was met twee doelpunten de absolute uitblinker in het Wanda Metropolitana. De Braziliaan scoorde voor de rust en deed dat kunstje nog eens over na de rust, telkens op aangeven van de Fransman Kondogbia.

Yannick Carrasco begon op de bank bij de Atléti en mocht na 64 minuten invallen, toen de eindstand reeds op het bord stond. Met 45 punten klimt Atlético voorlopig naar de vierde plaats in La Liga.

Door Jens Jacobs