Veelgestelde vragen

1. Waarvoor kan ik de app gebruiken?
De nieuwsapp van Het Nieuwsblad biedt je op elk moment van de dag een overzicht van het belangrijkste nationale, internationale en regionale nieuws. Je kan het laatste sportnieuws volgen en dankzij de live verslaggeving mis je nooit meer een belangrijk sportevenement.

2. Is de app gratis?
De app is gratis te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Je betaalt enkel de kosten van je gsm-abonnement of WiFi-verbinding.

3. Hoe lees ik de krant op mijn smartphone?
Om de krant te lezen op je smartphone moet je de krantenapp van Het Nieuwsblad installeren. Klik hier om de app te downloaden.

4. Ik kan de app niet downloaden op mijn telefoon.
Het is mogelijk dat je toestel niet compatibel is. Je kan steeds de mobiele website van Het Nieuwsblad raadplegen. Surf met de browser op je smartphone naar m.nieuwsblad.be.

5. Welke zijn de technische vereisten om de app te kunnen gebruiken?
De app is gemaakt voor toestellen met besturingssysteem iOS (vanaf iOS 7) of Android (vanaf v4.0.1). Is je toestel niet compatibel dan kan je steeds onze mobiele website raadplegen (m.nieuwsblad.be).

6. Kan ik de app ook in het buitenland gebruiken?
Je kan de app overal gebruiken. Het is wel belangrijk dat je een goede verbinding met het internet hebt. De snelheid van de app is afhankelijk van de kwaliteit van de verbinding. Indien mogelijk gebruik je best een WiFi-verbinding. Dat is meestal sneller en goedkoper. Vooral in het buitenland kunnen de kosten voor 3G en 4G oplopen.

7. Ik krijg geen meldingen. Wat moet ik doen?
Waarschijnlijk staat deze functionaliteit op niet actief. Je kan heel gemakkelijk je alerts beheren onder 'Instellingen'.

8. Ik wil geen alerts meer ontvangen.
Je kan heel gemakkelijk je alerts beheren onder 'Instellingen'.

9. Waar vind ik de privacy policy?
De privacy policy van Het Nieuwsblad vind je hier

10. Nog vragen?
Onze klantendienst helpt je tijdens de kantooruren graag verder op 02/790 21 15.